Have an account?

SI TU POTI SA SCRII PENTRU Fotbalul Sucevean!

Esti un suporter adevarat al echipei tale te invitam sa iti prezinti echipa ta de fotbal FAVORITA ,precum si stiri relatari meciuri direct pe site.

Trimite articolul tau la adresa de mail ppccosty@yahoo.com . insotit si de o fotografie care sa aiba legatura cu ceea ce ai prezentat in articol si numele tau complet, iar articolul poate ajunge imediat pe prima pagina a siteului. De asemenea cei mai priceputi dintre voi au sansa de a scrie zilnic pe site.

AI INCREDERE, TE ASTEPTAM!

căutare personalizată

ÎN ATENŢIA ASOCIAŢIILOR SPORTIVE DIN JUDET

“In vederea organizarii editiei 2009 – 2010 a campionatului judetean de fotbal Liga a V-a seniori si juniori “C” si “D“ pentru constituirea seriilor pe criterii geografice, va rugam sa ne comunicati pana la data de 15.06.2009 daca din raza dumneavoastra de competenta sunt intentii de a se constitui (reactiva) structuri sportive care sa se afilieze la A.J.F si sa participe in competitiile ce le organizam, respectiv Liga a V-a seniori si campionatul juniorilor “ C ” ( copii nascuti in anii 1995 – 1996 ) si juniori “ D “, copii nascuti in anii 1997 – 1998”, se arata intr-un comunicat emis de AJF Suceava. Relatii la tel/Fax : 0230-803224.
sursa: http://www.suceavasport.ro/index.php/ajf-topmenu/2862-in-atentia-asociatiilor-sportive-din-judet.html
Website Traffic Statisticsfile recovery