Have an account?

SI TU POTI SA SCRII PENTRU Fotbalul Sucevean!

Esti un suporter adevarat al echipei tale te invitam sa iti prezinti echipa ta de fotbal FAVORITA ,precum si stiri relatari meciuri direct pe site.

Trimite articolul tau la adresa de mail ppccosty@yahoo.com . insotit si de o fotografie care sa aiba legatura cu ceea ce ai prezentat in articol si numele tau complet, iar articolul poate ajunge imediat pe prima pagina a siteului. De asemenea cei mai priceputi dintre voi au sansa de a scrie zilnic pe site.

AI INCREDERE, TE ASTEPTAM!

căutare personalizată

Ploaie de goluri la Radauti

   FC Marginea si-a mai adaugat trei puncte in fata celor de la Scoala de Fotbal Radauti, castigand categoric cu un scor de 1-8 mentinundu-se in fruntea clasementului ligii a-Va seria I. Margineni au atacat furibund inca de la inceputul meciului fiind incurajati frenetic de circa 200-300 de suporteri veniti pe stadionul Metalului Radauti. La pauza scorul deja era 6-0, cam prin mimutul 75, radautenii au refuzat sa mai continuie meciul , iar centalul fluiera finalul partidei inainte de termin scurtandu-le agonia si scapandu-i de la o umilinta mai mare.


Website Traffic Statisticsfile recovery