Have an account?

SI TU POTI SA SCRII PENTRU Fotbalul Sucevean!

Esti un suporter adevarat al echipei tale te invitam sa iti prezinti echipa ta de fotbal FAVORITA ,precum si stiri relatari meciuri direct pe site.

Trimite articolul tau la adresa de mail ppccosty@yahoo.com . insotit si de o fotografie care sa aiba legatura cu ceea ce ai prezentat in articol si numele tau complet, iar articolul poate ajunge imediat pe prima pagina a siteului. De asemenea cei mai priceputi dintre voi au sansa de a scrie zilnic pe site.

AI INCREDERE, TE ASTEPTAM!

căutare personalizată

FC Marginea a pierdut CUPA ROMÂNIEI in favoarea celorde la VATRA DORNEI


Oraşul Câmpulung Moldovenesc a găzduit joi finala fazei judeţene a Cupei României la fotbal dintre Dorna Vatra Dornei şi FC Marginea. La finalul unui meci disputat în limitele fair-play-ului, s-a impus echipa mai experimentată, Dorna Vatra Dornei, cu scorul de 3-0. Fotbaliştii pregătiţi de Mişu Szekely au luat o opţiune serioasă pentru câştigarea trofeului încă din prima repriză. Hriţcu a marcat de două ori, în minutele 24 şi 33, şi astfel dornenii au intrat la cabine cu un avantaj liniştitor. Susţinuţi din tribune de o galerie numeroasă formată din 200 de persoane, mărginenii s-au agitat destul de mult după pauză, reuşind chiar să trimită o dată balonul în bară, prin Crăciun. Finalul le-a aparţinut însă dornenilor, care au mai punctat o dată prin Nemeş, la capătul unei frumoase acţiuni personale.

„A fost un meci de un bun nivel, care a beneficiat de un arbitraj şi o organizare excelentă. Ne-am lovit de o echipă excelentă, care a jucat un fotbal mai eficient decât noi şi s-a impus meritat”, a declarat preşedintele mărginenilor, Nicolae Martinescu.

Dorna a evoluat în alcătuirea Gavriloaia – Paraschiv, Ivan, Ciobanu, A. Ciurlă, Nemeş, Hriţcu, Vizitiu, Mitruc, C. Ciurlă, Iuga. Au mai intrat I. Groza, Ioja şi Chelariu.

FC Marginea: Boboc – Crăciun, Strugar, Jalbă, Melniciuc, Martinescu, Geană, Goleanu, Cârdei, Berindean, Olărean. Rezerve: Maftean, Duduţă, Popovici, Balan, Lungu, Magopeţ.

Sursa http://www.suceavasport.ro

Website Traffic Statisticsfile recovery