Have an account?

SI TU POTI SA SCRII PENTRU Fotbalul Sucevean!

Esti un suporter adevarat al echipei tale te invitam sa iti prezinti echipa ta de fotbal FAVORITA ,precum si stiri relatari meciuri direct pe site.

Trimite articolul tau la adresa de mail ppccosty@yahoo.com . insotit si de o fotografie care sa aiba legatura cu ceea ce ai prezentat in articol si numele tau complet, iar articolul poate ajunge imediat pe prima pagina a siteului. De asemenea cei mai priceputi dintre voi au sansa de a scrie zilnic pe site.

AI INCREDERE, TE ASTEPTAM!

căutare personalizată

DE LA ORA 15 SE JOACĂ SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI

Astăzi, de la ora 15, vor avea loc meciurile din cadrul fazei judeţene a semifinalelor Cupei României. La Marginea, liderul Seriei I din Liga a V-a va înfrunta Unirea Boroaia iar la Iţcani, Rapid CFR III Suceava va întâlni pe Dorna Vatra Dornei.

Preşedintele AJF Suceava, Aurel Daicu, va participa la jocul de la Marginea în calitate de supervizor, acesta urmând să verifice şi stadiul în care se află terenul gazdelor în vederea omologării pentru Liga a IV-a. FC Marginea se află pe primul loc al Seriei I din Liga a V-a şi are un avans de 10 puncte faţă de locul secund, fiind principala favorită pentru accederea în Liga a IV-a. Până la jumătatea lunii iulie, terenul formaţiei din Marginea trebuie să îndeplinească condiţiile impuse la eşalonul superior.

Semifinalele Cupei României:

FC Marginea - Unirea Boroaia

Arbitri: Vasile Tacu - Lilioara Grămadă, M. Costiuc (toţi din Suceava)

Observator: Vasile Bejenaru (Siret)

Rapid CFR III Suceava - Dorna Vatra Dornei

Arbitri: Cătălin Ariciuc - Lucian Sofian, V. Vranău (toţi din Suceava)

Observator: Bogdan Agafiţei (Dolhasca)

FC MARGINEA, PRIMA FINALISTĂ A CUPEI


FC Marginea este prima echipă calificată în finala fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Azi, liderul Seriei I din Liga a V-a s-a impus cu 2-0 în confruntarae cu Unirea Boroaia. Golurile mărginenilor au fost marcate de juniorul Olărean în minutul 45 şi de Melniciuc în minutul 90, din lovitură de pedeapsă. Echipa antrenată de Vasile Bălan a obţinut calificarea în ultimul act al competiţiei, finala fiind programată pe 21 mai, cel mai probabil pe Areni

sursa
Website Traffic Statisticsfile recovery